Zsada

Képgrafikusként a világ művészeteivel foglalkozom, de egészen más irányból mint ahogyan azt megszokhattuk. Ezen kívül műveimet teszem közzé az oldalon, melyekhez kritikát szívesen fogadok.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

portré egy kicsit másként

Tanulmányrajz

Linómetszet

Ismét egy linóleummetszet.

Jó egyébként a linómetszés és mindenkinek ajánlo, de erőteljesen türelemjáték, és bár nekem ebből jutott, mégis kicsit idegjáték is a nyomtatása, pláne, ha ilyen (majdnem A4-es méretű) képről van szó, mivel a nyomtatása igen fáradalmas és nem mindig lehet szépen lenyomtatni. Ebből a nyomatból kb. 20-at sikerült eddig nyomtatnjom és mindebből kb. 2 ha jó lett. Szóval nem könnyű, de ha idegeinkre megy a "játék" akkor érdemes egy pár napra félre tenni és újjult erővel elővenni később. Jó munkát!

 

2011 november, Álom 2 címmel linóleummetszet - Győri Erzsébet (Zsada)

tanulmányrajz színesen

Megpróbálkoztam egyik órán színessel tanulmányrajzot készíteni. Vannak nehézségei, hiszen másabb kép alapján (nem csak színessel) rajzolni embert, mint élő modell után, de csak megpróbálkoztam vele. A végeredmény ez lett, bár most jelen pillanatomban sok dolgon változtatnék, de talán még így is elfogadható, de döntsétek el Ti, hogy mi jó mi nem :).... Az biztos, hogy érdemes kipróbálni.

2011 november, tanulmányrajz, színes ceruza - Győri Erzsébet (Zsada)